Skip to the content

Vi är ett flexibelt och kreativt produktionsbolag som brinner för att lyfta fram det våra kunder vill kommunicera. Vi är specialister på innehåll, och fokus ligger på att få fram rätt budskap i en välgjord och snygg produktion. Ofta är vi med från början och tar fram strategier och hjälper till i den kreativa processen. Andra gånger ansluter vi när det bara är produktionsarbetet som återstår. Vi arbetar i ett nätverk med många erfarna frilansare inom både film och kommunikation och du kan därför lugnt luta dig tillbaka och vänta på att vi levererar en film som överträffar alla förväntningar.

Vi arbetar med både små och stora företag och till många av våra kunder fungerar vi som en strategisk partner. Vi blir då det självklara valet, oavsett om ni vill producera en reklamfilm, tv-serie, informationsfilm eller internkommunikation.

Stefan Spikh

Producent
+46 73 981 12 50
stefan@typecastmedia.se

Daniel Hultenmo

Projektledare / Reporter
+46 70 307 40 21
dh@typecastmedia.se

Daniel Widfeldt Lomås

Videofotograf / Redigerare

+46 73 038 99 84
daniel@typecastmedia.se

Intresserad av en företagsfilm?

Har du vägarna förbi Göteborg, får du gärna svänga förbi kontoret så bjuder vi på kaffe. Vi pratar gärna om livet i allmänhet och filmproduktion i synnerhet, och hur vi kan skapa en företagsfilm om just det du vill förmedla till dina kunder eller medlemmar. Välkommen in!

Typecast Media - din kreativa produktionsbyrå i Göteborg

Kontakta oss