Skip to the content

Med en video, som exempelvis en informationsfilm eller animerad reklamfilm, kan du som företagare utbilda, informera, underhålla eller bara skapa en positiv känsla kring ditt företag. Enligt en ny amerikansk undersökning får 71% en positiv inställning till ett varumärke - bara genom att se en video med företaget som avsändare. Och mer än hälften tycker att företag som producerar en informationsfilm känns mer pålitliga och trovärdiga än andra. Det är faktiskt så att ett videoklipp om en specifik vara eller tjänst gör var tredje konsument mer benägen att genomföra ett köp.

I Sverige är internet helt dominerande som informationskälla och varje vecka tillbringar vi i genomsnitt 21,6 timmar på nätet. Därför att det viktigt att du som företag finns och syns på internet. Sökmotorer, som exempelvis Google, älskar innehåll som engagerar och en animerad reklamfilm eller vanlig informationsfilm är därför alltid högt rankade. Faktum är att 70% av Googles toppresultat innehåller videomaterial.

Vi på Typecast Media har gedigen erfarenhet av informationsfilmer och reklamfilmer och hjälper kunder över hela landet, men vi har vårt säte i Göteborg.

Intresserad av en företagsfilm?

Har du vägarna förbi Göteborg, får du gärna svänga förbi kontoret så bjuder vi på kaffe. Vi pratar gärna om livet i allmänhet och filmproduktion i synnerhet, och hur vi kan skapa en företagsfilm om just det du vill förmedla till dina kunder eller medlemmar. Välkommen in!

Typecast Media - din kreativa produktionsbyrå i Göteborg

Kontakta oss