Skip to the content

Mymo Terminal är ett företag som har specialiserat sig på att förenkla det administrativa arbete som sker i samband med lastning och lossning av gods på lager och terminaler. Vi har hjälpt Mymo att kommunicera sin fantastiska lösning.

På uppdrag av reklambyrån Uncle Unicorn spelade vi nyligen in en serie reklamfilmer för mötesplatsen.se. Dejtingsidan moteplatsen.se vill positionera sig som det mer seriösa alternativet bland alla de dejtingsajter som finns på marknaden och Uncle Unicorn har tagit fram en kampanj för detta.

I november 2016 startade vi inspelningarna av den dokumentära teveserien ”Skicrosslandslaget”. Under ett års tid har vi på nära håll följt de svenska åkarna och hela teamet runt dem. 

Äntligen dags för premiär av Supercoachen 2. Väldigt kul tycker vi. Den här gånger maxar vi formatet och utökar till två coacher. Vi hälsar nya coachen Anders Svensson in i Supercoachfamiljen. 

För ett år sen gjorde en ny aktör debut på den svenska musikhimlen. Friday Night Tacos är Typecast Medias alldeles egna husband och låten Land of oppurtunity var gruppens debutsingel som under sommaren 2016 släpptes på Spotify. Nu kommer uppföljaren.

Nu kan vi stolt presentera vårt arbete tillsammans med Länsstyrelsen och kommunikationsbyrån Nowa. Till plattformen informationssverige.se har vi producerat reklamfilm och animerad film.

Wästbygg är en stor byggaktör med huvudkontor här i Göteborg. De bygger både bostäder och kommersiella byggnader och deras systerbolag Logistic contractor är inriktade på uppförande av logistikanläggningar. Detta är vårt första projekt tillsammans.

 

Byggföretaget Wästbygg, som vi tidigare har gjort film åt för att lyfta fram deras koncept Boaktiva (länk), vill fortsätta jobba med rörlig bild i sin marknadskommunikation, och de vill också fortsätta att jobba med oss. Kul gånger två tycker såklart vi.

Hur långt kan man pusha sin kropp för att nå ett uppsatt mål? Supercoachen Eddy, dubbel OS-deltagare i brottning och MMA-fighter, pressar Peter till yttersta gränsen genom brutal träning och hårda krav i Supercoachen och jag – vägen till VM. 

Ett allvarligt skämt som nu blivit verklighet. Contentbyrån Typecast Media har, under artistnamnet Friday Night Tacos, gett ut sin första låt, Land of Opportunity. Vår producent Stefan Spikh, är upphovsman och frontfigur i bandet.

Intresserad av en företagsfilm?

Har du vägarna förbi Göteborg, får du gärna svänga förbi kontoret så bjuder vi på kaffe. Vi pratar gärna om livet i allmänhet och filmproduktion i synnerhet, och hur vi kan skapa en företagsfilm om just det du vill förmedla till dina kunder eller medlemmar. Välkommen in!

Typecast Media - din kreativa produktionsbyrå i Göteborg

Kontakta oss